Rămâi conectat

Actualitate

Facebook a activat opțiunea de ştergere a un mesaj expediat în Messenger

Ziarul Unirea

Publicat

în

Facebook a activat opțiunea de ştergere a textelor nedorite – adresate unor destinatari nepotriviţi, comentarii generatoare de regrete şi chiar gafe – ce au fost expediate pe serviciul de mesagerie instantanee Messenger, au anunţat marţi reprezentanţii companiei americane, citaţi de AFP.

Utilizatorii acestui serviciu online, în număr de peste 1 miliard pe plan mondial, au la dispoziţie un interval de 10 minute pentru a se răzgândi şi pentru a şterge mesajele în cauză. Toţi participanţii la o conversaţie pe Messenger vor fi avertizaţi că un mesaj a fost şters de autorul său, au explicat reprezentanţii Facebook într-un comunicat care a anunţat implementarea acestei opţiuni noi.

„Vi s-a întâmplat deja să trimiteţi un mesaj unui alt grup (de prieteni) decât grupul pe care doreaţi să îl contactaţi, să faceţi o greşeală de scriere sau pur şi simplu să doriţi să ştergeţi un mesaj dintr-o conversaţie? Nu sunteţi singurul!”, se afirmă în acel comunicat.

Noua opţiune era aşteptată cu mare interes după o dezvăluire făcută în 2018, potrivit căreia fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, dispunea de posibilitatea de a şterge mesaje deja expediate.

Funcţia „Remove for Everyone” („Şterge pentru toată lumea”) se deschide atunci când utilizatorul face un clic pe mesajul în cauză în primele 10 minute după expediere, pe dispozitivele mobile ce dispun de cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare iOS (Apple) şi Android (Google). (Z.U.)

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea