Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Explozie la prețul pentru polițele RCA: Ce recomandă brokerii de asigurări

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Explozie la prețul pentru polițele RCA: Ce recomandă brokerii de asigurări

Prețurile la asigurările RCA au explodat, iar multor șoferi le este teamă de cât vor scoate din buzunar în clipa în care vor fi nevoiți să-și reînnoiască polița.

În unele cazuri, la unele companii, sumele pentru polițele de asigurări aproape s-au triplat. Brokerii de asigurări recomandă șoferilor să-și facă polițe RCA un an de zile. Asta pentru că prețurile ar fi mai avantajoase, în comparație cu cele pe o lună care au devenit cele mai scumpe.

Mulți șoferi sunt disperați, mai ales că este posibil să plătească aproape dublu față de anul trecut. Cea mai ieftină poliță, îl poate costa acum, pe un șofer și 926 de lei, pe un an de zile. „Pe 6 luni e 365 de lei, iar pe un an 450”, declară reprezentanta unei firme de polițe RCA. Ea recunoaște că prețurile aproape s-au dublat comparativ cu un an în urmă.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Triplarea prețurilor la polițe

Mulți conducători auto spun că au auzit de triplarea prețurilor la polițe. Cele mai rentabile sunt mașinile de 1,4 și atunci lasă prețul mic la 1,4, 1.400 de cm cubi. La o simulare, pentru un autoturism cu o capacitate de 1.600 de centimetri cubi și fără incidente în trafic, poliția pe un an costă acum 562 de lei, iar în urmă cu trei luni costa 365 de lei.

La sfârșitul lunii septembrie, ministrul Finanțelor, Dan Vilceanu anunța că sunt discuții la nivelul Guvernului cu privire la reintroducerea taxei auto. Potrivit acestuia, în primă fază trebuie gândit modul în care taxa va fi aplicată, în contextul în care au fost situații în care banii anumitor persoane au fost restituiți.

Vîlceanu a spus atunci că o propunere ar fi includerea în prețul combustibilului, însă până în prezent nu s-a ajuns la o decizie clară.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea