Rămâi conectat

Actualitate

Expert în sănătate publică, mesaj sinistru pentru nevaccinați: „Vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Expert în sănătate publică, mesaj sinistru pentru nevaccinați: „Vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”

Medicul Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Capitală, a transmis nevaccinaţilor un mesaj înfiorător. Medicul le amintește că se apropie iarna, iar solul va îngheța şi va mai greu să le fie săpate gropile în cazul în care vor muri de Covid.

Acesta a declarat la un post de televiziune că nevaccinații ajung mai uşor la terapie intensivă iar cei mai mulţi mor. Totodată, mai spune expertul, să nu uite că vine iarna iar solul va fi îngheţat.

Expertul în sănătate publică a declarat că secțiile de terapie intensivă sunt ocupate de pacienți COVID-19 în stare gravă, că o particularitate a acestui val 4 al pandemiei constă tocmai în acest aspect, al ocupării mai întâi a ATI-urilor.

”Ceea ce deosebește acest val 4 de celelalte atacuri ale virusului este că în acest val întâi se ocupă paturile ATI și după aceea restul paturilor de spital spre deosebire de primele faze ale pandemiei când era invers, întâi se ocupau spitalele și apoi din cei din spital ajungeau la ATI”, a spus Emilian Imbri la un post de televiziune.

Persoanele care nu s-au vaccinat ajung mult mai ușor la terapie intensivă, iar cei mai mulți dintre ei mor, spune expeertul. În acest context, şi pentru că vin Sărbătorile, a transmis un mesaj înfiorător celor care au o oarecare teamă sau neîncredere în vaccin, şi spune: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare.

„Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”, a declarat Emilian Imbri la B1 TV.

Sursa: evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea