Rămâi conectat

Actualitate

Excursie la Prislop și Castelul Corvinilor pentru 50 de persoane cu dizabilităţi din Alba, cu sprijinul STP Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 50 de persoane cu handicap din judeţul Alba vor vizita astăzi, 24 aprilie, Sfânta Mănăstire Prislop din judeţul Hunedoara, Castelul Corvinilor şi Parcul dendrologic din Simeria.

Potrivit Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia “excursia este organizată de Aşezământul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia, cu sprijinul Societăţii de Transport Public Alba Iulia care a sponsorizat jumătate din cheltuielile de deplasare. La excursie vor lua parte beneficiari ai serviciilor oferite în cadrul aşezământului şi membrii ai comunităţii persoanelor cu deficienţe de auz şi vorbire „Sf. Meletie” din judeţul Alba.

Aşezământul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia a fost înfiinţat în anul 2008 şi are ca scop creşterea şanselor de integrare socială şi profesională a persoanelor cu handicap. În cadrul aşezământului sunt oferite gratuit servicii de orientare profesională, recuperare – ergoterapie şi kinetoterapie, socializare, consiliere psihologică, asistenţă şi consiliere socială pentru aproximativ 50 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani. Acesta funcţionează în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Alba Iulia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea