Excursie la Prislop și Castelul Corvinilor pentru 50 de persoane cu dizabilităţi din Alba, cu sprijinul STP Alba Iulia

Un număr de 50 de persoane cu handicap din judeţul Alba vor vizita astăzi, 24 aprilie, Sfânta Mănăstire Prislop din judeţul Hunedoara, Castelul Corvinilor şi Parcul dendrologic din Simeria.

Potrivit Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia “excursia este organizată de Aşezământul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia, cu sprijinul Societăţii de Transport Public Alba Iulia care a sponsorizat jumătate din cheltuielile de deplasare. La excursie vor lua parte beneficiari ai serviciilor oferite în cadrul aşezământului şi membrii ai comunităţii persoanelor cu deficienţe de auz şi vorbire „Sf. Meletie” din judeţul Alba.

Aşezământul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia a fost înfiinţat în anul 2008 şi are ca scop creşterea şanselor de integrare socială şi profesională a persoanelor cu handicap. În cadrul aşezământului sunt oferite gratuit servicii de orientare profesională, recuperare – ergoterapie şi kinetoterapie, socializare, consiliere psihologică, asistenţă şi consiliere socială pentru aproximativ 50 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani. Acesta funcţionează în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Alba Iulia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...