Rămâi conectat

Sport

Ex-uniristul Ciprian Selagea şi-a găsit echipă! *Albaiulianul a semnat cu Olimpia Satu Mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ciprian Selagea FC Unirea Alba IuliaLiber de contract după despărţirea din toamna trecută de Rapid, albaiulianul Ciprian Selagea a semnat contract în această săptămână cu divizionara secundă Olimpia Satu Mare.

Selagea a fost curtat şi de Industria Galda de Jos şi s-a pregătit câteva zile sub comanda lui Mihai Manea, la Mureşul Vinţu de Jos, liderul Ligii a IV-a.

*Maramureş, atracţie pentru jucători din Alba

În intersezon, alţi jucători din Alba au ajuns în Nord, la echipe din eşalonul terţ: Cernea (Industria Galda), Bratima şi S. Mureşan (Metalurgistul Cugir) – la FCM Baia Mare, respectiv P. Păcurar (Industria Galda), la CSM Sighetu Marmaţiei.

După ce în ultimele două amicale a evoluat pentru echipa din Seria a II-a a Ligii 2, cu Şoimii Pâncota (3-1) şi UTA Bătrâna Doamnă (1-2), Ciprian Selagea a ajuns la un acord cu conducătorii Olimpiei şi a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Fostul mijlocaş al Rapidului era liber de contract şi acum speră să ajute Olimpia să prindă play-off-ul. Nu cred că e un pas înapoi că am ales Olimpia. Aici e o atmosferă bună, un lot valoros cu care putem face performanţă, a spus, Selagea, conform unui materia publicat pe liga 2.ro.

Jucătorul de 25 de ani originar din Alba Iulia a trecut peste dezamăgirea despărţirii de Rapid. Asta e viaţa. Noi am dus greul, am promovat în liga 1. Apoi am dat gol în Cupa Ligii după care brusc n-a mai fost nevoie de mine. Şi apoi de mulţi alţi colegi cu care am evoluat în eşalonul doi pentru Rapid a mai spus mijlocaşul. În cariera sa, Selagea a mai jucat pentru Unirea Alba Iulia, FC Bihor şi Rapid Bucureşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea