Rămâi conectat

Sport

Ex-uniristul Bogdan Bucurică, remarcatul LPF al etapei a șaptea din Liga 1 Orange

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ex-uniristul Bogdan Bucurică face un sezon excelent la Concordia Chiajna. Apărătorul de bandă stângă a marcat primul său gol în această stagiune în semifinalele Cupei Ligii, 1-1 cu Dinamo, remiză ce a parafat calificarea în finala competiţiei pentru echipa condusă de Adrian Falub, un alt ex-unirist, iar recent a fost inclus de LPF în echipa ideală a etapei a 7-a.

Fundașul nostru face parte din echipa ideală a etapei a șaptea din Liga 1 Orange publicată de revista Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Bogdan Bucurică trece printr-o formă excelentă, iar asta s-a văzut şi în meciul din ultima etapă, în care a dominat flancul stîng. Este jucătorul cu cele mai multe minute jucate pentru ilfoveni în sezonul actual (2669 minute), notează sursa citată, referindu-se la partida pe care Concordia a câștigat-o cu scorul de 2-1 în deplasare la FC Voluntari„, se menţionează pe site-ul oficial al clubului sportiv Concordia Chiajna.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea