Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Eveniment artistic sub egida Caritas Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala arhiplină de la Centrul de Cultură „Iacob Mureşianu” din Blaj a găzduit un frumos program artistic prezentat de tinerile mlădiţe de la grădiniţa „Surâsul copiilor”, dar şi de elevii Liceului Greco-Catolic cu ocazia sfârşitului de an. După cuvântul de deschidere a prof. Angela Moşneag, directoarea liceului, a vorbit domnul preot Nicolae Anuşcă, directorul Fundaţiei „Caritas” din cadrul Mitropoliei Greco-Catolice Blaj. Din discursul dânsului am reţinut că toate acţiunile ce se desfăşoară în cadrul Fundaţiei se datorează ajutorului în exclusivitate a Mitropoliei, fără niciun ajutor din afară. Felicită întreg corpul didactic de educatori şi profesori pentru rezultatele excelente ale anului care s-a încheiat.
Spectacolul a început cu grupa mică de la grădiniţă sub conducerea educatoarei Nicoleta Taher care au încântat cu montajul „Vă dau aripi să zburaţi”. A urmat grupa mijlocie coordonată de educatoarea sora Claudia Butaş care din nou ne-a surprins prin inteligenţă, copiii prezentând un dans popular de pe meleagurile transilvane. Aici am remarcat inocenţa şi strădania în a interpreta cât mai corect a frumoaselor Nicolle Maria Roman şi Dariana Oltean. În continuare au evoluat copii din două grupe mari îndrumaţi de educatoarele Mirela Mărgineanu şi Nicoleta Bărbat. Preşcolarii coordonaţi de doamna educatoare Eugenia Câmpian ne poartă în paşi de dans prin lumea largă. Au urcat pe scenă elevii ciclului primar I – IV, sub coordonarea domnişoarei Bianca Constantinescu. Dintre toţi s-au detaşat elevul Sergiu Popa şi partenera de dans Adina, care de altfel au obţinut importante premii în competiţii naţionale.
Au urmat o serie de momente artistice susţinute de elevii de liceu, cu remarcă pentru Grupul Folk, coordonator prof. Simona Pintea, dansul „Indienii” sub coregrafia profesoarei Cornelia Rotaru, moment de istorie a dansului coordonator prof. Cosmina Gânţa, „Trenuleţul muzical” cu staţia finală Vacanţa, coordonatori Mirela Serb, Angela Moşneag, Mihaela Popescu, Camelia Călinoiu. În încheiere corul „Surâsul copiilor” cl. I-IV cu o serie de cântece sub coordonarea învăţătoarei Mihaela Serb. Întregul spectacol a fost prezentat de elevii Liliana Rotaru şi Octavian Isailă. Un spectacol mult aplaudat de toţi cei prezenţi în sală, toate acţiunile scoţând în relief strădania educatoarelor, învăţătoarelor şi profesorilor care şi în acest an au încheiat acţiunile programate cu rezultate excepţionale. Felicitări!
Aurel ROMAN, Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea