Rămâi conectat

Politică Administrație

Europarlamentarul Siegfried Mureșan vizitează, marți, trei mari companii din județul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eurodeputatul Siegfried Mureșan, vicepreședinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European, va fi prezent, marți, în județul Alba pentru a vizita trei mari companii.

Siegfried Muresan01Potrivit deputatului Clement Negruț, Mureșan va fi prezent la ora 9.00 la Kronoșpan, la ora 11.00, la Daimler Sebeș, iar la ora 2.30 la Star Transmission din Cugir. La ora 17.00 va fi la sediul PMP din Alba Iulia unde va susține o conferință de presă.

În cadrul proiectului „Turul investitorilor din România”, ce se desfășoară în 24 – 28 august 2015, eurodeputatul Siegfried Mureșan va efectua vizite la sedii și fabrici a 9 mari companii din județele Brașov și Mureș (24 august), Alba (25 august), Cluj (26 august), Hunedoara (27 august) și Timiș (28 august).

Companiile vizitate în această perioadă de către eurodeputatul român totalizează o cifră de afaceri în România de aproximativ 7 miliarde de euro și un număr de circa 7.000 de angajați.

„Pe parcursul acestui proiect pe care l-am lansat vreau să aflu, printre altele, cu ce provocări se confruntă marii investitori din România, cum evaluează ei evoluția economiei din ultimii ani și, nu în ultimul rând, în ce măsură sunt afectați de modificările aduse Codului fiscal. Totodată, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru bugete și membru supleant al Comisiei pentru afaceri economice și monetare din Parlamentul European, vreau să știu cum poate fi îmbunătățită prin politici europene activitatea investițională din țara noastră și care sunt factorii care conduc la sporirea capacităților investitorilor astfel încât să creeze locuri de muncă în România”, a declarat eurodeputatul Siegfried Mureșan.

„Este obligația noastră, a politicienilor, să comunicăm strâns cu mediul privat pentru ca, împreună, să contribuim la dezvoltarea economiei românești și la creșterea oportunităților de angajare pentru oameni”, a mai spus Siegfried Mureșan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea