Rămâi conectat

Sport

Europa Alba Iulia eliminată de Viitorul Constanța în semifinalele turneului zonal pentru juniori D

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Europa Alba Iulia, campioana județului Alba la juniori D a fost eliminată în semifinalele turneului zonal de la Tărlungeni de Viitorul Constanța, vicecamEuropa Alba Iulia juniori D1pioana tării la această categorie de vârstă, ce l-a avut în efectiv pe abrudeanul Răducu Pocol.

Echipa din Constanța a câștigat cu scorul de 6-0 (1-0), goluri marcate de L. Munteanu – 3, A. Pitu – două și Grameni. Bilanțul reprezentantei noastre cuprinde o calificare în primele 4, două victorii și două eșecuri. ”Eu zic că ne-am prezentat onorabil, mai ales în prima repriză. Să nu uităm că am jucat împotriva celei mai bune echipe din țară la juniori D, iar noi suntem cu doi ani mai mici, avem jucători din 2003 și 2004 printre titulari”, a declarat Neluțu Popa.

Formula reprezentantei judeţului nostru a fost compusă din Alexandru Vasiu,  Dragos Androne, Eduard Moga, Andrei Moldovan,Vlad Filipescu, Dennis Făţan, Bogdan Lazăr, Vasilică David, Dan Stoia.

Campioana Europa Alba Iulia a participat în această săptămână (27-31 mai), la faza zonală organizată de Federația Română de Fotbal, la Tărlungeni (judeţul Braşov). La faza zonală, elevii antrenați de Neluțu Popa au dat piept cu câștigătoarele județelor Brașov, Mureș, Sibiu, Harghita, Covasna, Hunedoara şi Constanţa. Campioana din Alba a fost repartizată în Zona D, la Tărlungeni, fiind în grupă cu FC Hunedoara (4-0), ASA Tg. Mureş (1-2) şi CSO Baraolt (2-1), în cealaltă grupă fiind Unirea Tărlungeni, Interstar Sibiu, AFC Odorheiu Secuiesc, Viitorul Constanţa. Lotul echipei pregătite de Neluțu Popa este format din: Andrei Anghel, Alexandru Vasiu – Dragoş Androne, Vasile David, Bogdan Lazăr, Dan Stoia, Sebastian Mărginean, Raul Șușman, Andrei Moldovan, Vlad Filipescu, Alexandru Drăghiciu, Darius Trifu, Denis Fățan, Eduard Moga, Florin Jurj, Ştefan Dodoc, Marcel Mocoiu, Gabriel Stînea şi David Popa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea