Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Euro 2016: surpriza lui Iordănescu pentru „tricolori”, mesajul lui Nicușor Stanciu și… Elveția

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elvetia - Albania Euro 1„Tricolorii” au avut parte de o supriză plăcută din partea selecționerului Anghel Iordănescu, care la o zi după partida cu Franța le-a făcut cadou o masă în cantonamentul echipei naționale, alături de familii și apropiați.

Prestația apreciată din confruntarea inaugurală a Euro 2016 a fost motivul care l-a determinat pe „General” să recurgă la acest gest, însă deja toate gândurile „tricolorilor” se îndreaptă spre a doua confruntare de la Euro, miercuri, cu Elveția, pe „Parc des Princes”

*Mesajul lui Stanciu către suporteri

Nicușor Stanciu, remarcatul lui Deschamps s-a exteriorizat după primul meci oficial în “galbenul” Naționalei, mesajul său postat pe rețelele de socializare fiind sugestiv: “Ce am simțit, nu se poate descrie în cuvinte. Mulțumesc România!”. De asemenea, mijlocașul ex-unirist a postat o poză primită de la un suporter din Danemarca, instantaneu ce a surpins poza sa pe un ecran la un „fan zone” din țara nordică.

*Elveția, tunurile pe România

Elveția a învins Albania, a strâns 3 puncte și, deși o remiză miercuri, cu România i-a asigura calificarea în etapa superioară, selecționerul Vladimir Petkovic a anunțat că exclude remiza. „România a făcut un meci mare cu Franța. Miercuri, contra României, vom juca să învingem. Nu mă gândesc niciodată la egal, nu face parte din mentalitatea mea”

Elveția a egalat Franța la puncte după ce a câștigat, la Lens, cel de-al doilea meci din grupa A. Singurul gol al meciului a fost marcat de Schar, în minutul 5, cu o lovitură de cap, după un corner. Din minutul 36, Albania a evoluat cu un om în minus. Căpitanul Cana a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben pentru un henț. Chiar și în zece oameni, albanezii au fost aproape de egaleze, ratând două ocazii mari în finalul jocului.

La finalul partidei cu Elveția, De Bias, antrenorul Albaniei a rămas impresionat de forța României arătată în meciul de deschidere de la Euro. „România a avut multe sanse de gol și a jucat bine. Eu cred că putem să nu pierdem cu ambele echipe, așa e fotbalul,dă mai multe oportunități„, a spus De Biasi.

Altfel, Euro 2016 își arată și fața urâtă, după incidentele grave de la Marsilia, dintre suporterii englezi și cei ruși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea