Rămâi conectat

Actualitate

Eugen Tomac și-a depus demisia din funcția de președinte al PMP: „Trebuie cineva să-și asume responsabilitatea pentru situația în care se află PMP”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce Partidul Mișcarea Populară nu a atins pragul electoral pentru a intra în Parlament, Eugen Tomac și-a depus demisia din funcția de președinte al partidului.

Eugen Tomac și-a anunțat demisia printr-o declarație publică făcută miercuri dimineață: „Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor români care în condiții de criză de sănătate s-au prezentat la vot. Vreau să le mulțumesc din suflet celor care au votat pentru PMP, știm că pentru dumneavoastră a însemnat enorm acest gest pe care l-ați făcut.

Considerăm că în democrație este absolut esențial să privim cu realism spre realitate… În mod clar am obținut un rezultat bun, în condițiile date. Ne-am fi dorit să fie mult mai mare. Din ultimele rezultate rezultă că avem un scor de 4.94 și pentru că PMP a avut membri în toate secțiile de vot din țară, iar acolo unde avem zero voturi sau avem colegi care nu se regăsesc, deși au votat cu PMP am formulat contestații, avem peste 1900 de contestații.

Prin urmare, pentru că-mi asum acest rezultat, mi-am depus demisia din funcția de președintele al PMP și colegul meu Marius Pașcan va prelua interimatul. În cel mai scurt timp vom organiza un Congres”, a declarat Eugen Tomac.

Fostul președinte al PMP a declarat, în direct, la Digi24: „Trebuie cineva să-și asume responsabilitatea pentru situația în care se află PMP. Am decis să-mi depun demisia, ca să existe un responsabil… Din punct de vedere politic, sunt în situația în care trebuie să le ofer colegilor o explicație. Voi rămâne un om implicat în garda publică”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea