Eugen Tomac și-a depus demisia din funcția de președinte al PMP: „Trebuie cineva să-și asume responsabilitatea pentru situația în care se află PMP”
După ce Partidul Mișcarea Populară nu a atins pragul electoral pentru a intra în Parlament, Eugen Tomac și-a depus demisia din funcția de președinte al partidului.
Eugen Tomac și-a anunțat demisia printr-o declarație publică făcută miercuri dimineață: „Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor români care în condiții de criză de sănătate s-au prezentat la vot. Vreau să le mulțumesc din suflet celor care au votat pentru PMP, știm că pentru dumneavoastră a însemnat enorm acest gest pe care l-ați făcut.
Considerăm că în democrație este absolut esențial să privim cu realism spre realitate… În mod clar am obținut un rezultat bun, în condițiile date. Ne-am fi dorit să fie mult mai mare. Din ultimele rezultate rezultă că avem un scor de 4.94 și pentru că PMP a avut membri în toate secțiile de vot din țară, iar acolo unde avem zero voturi sau avem colegi care nu se regăsesc, deși au votat cu PMP am formulat contestații, avem peste 1900 de contestații.
Prin urmare, pentru că-mi asum acest rezultat, mi-am depus demisia din funcția de președintele al PMP și colegul meu Marius Pașcan va prelua interimatul. În cel mai scurt timp vom organiza un Congres”, a declarat Eugen Tomac.
Fostul președinte al PMP a declarat, în direct, la Digi24: „Trebuie cineva să-și asume responsabilitatea pentru situația în care se află PMP. Am decis să-mi depun demisia, ca să existe un responsabil… Din punct de vedere politic, sunt în situația în care trebuie să le ofer colegilor o explicație. Voi rămâne un om implicat în garda publică”.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Actualitate
România, în topul țărilor europene cu cea mai scumpă apă menajeră și îmbuteliată. Afacerea pe spinarea românilor
România, în topul țărilor europene cu cea mai scumpă apă menajeră și îmbuteliată. Afacerea pe spinarea românilor Deși România are resurse hidrografice din belșug și unele dintre cele mai apreciate izvoare de apă minerală de pe continent, am ajuns să plătim pe litrul de apă mai mult ca locuitorii din statele mai bogate ale Europei. […]
Radu Georgescu: Într-o țară civilizată, măsurile fiscale erau votate prin referendum de către populație. Planul nu rezolvă deficitul bugetar, dar va duce economia României în recesiune
Radu Georgescu: Într-o țară civilizată, măsurile fiscale erau votate prin referendum de către populație. Planul nu rezolvă deficitul bugetar, dar va duce economia României în recesiune Economistul Radu Georgescu face o comparație între cum a fost aprobat planul fiscal în România și cum se procedează într-o țară civilizată, cum e de exemplu Elveția, unde toate […]
Subvenții APIA doar pentru fermele mai mari de 2 hectare. Peste 225.000 de producători agricoli vor rămâne fără bani
Subvenții APIA doar pentru fermele mai mari de 2 hectare. Peste 225.000 de producători agricoli vor rămâne fără bani Una dintre cele mai controversate măsuri incluse în noul program de guvernare vizează direct micii fermieri din România. Executivul propune creșterea suprafeței minime eligibile pentru a beneficia de plăți directe, de la 1 hectar la 2 […]