Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Este sensibilă şi pasionată de dansuri şi citit. Bianca Alexandra Cotişel, în cursa pentru titlul de Miss Boboc la Universitatea Tehnică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bianca Alexandra Cotişel este elevă anul I la Universitatea Tehnică, extensia Alba Iulia şi participă la Balul Bobocilor 2014. A ales să se înscrie în concurs deoarece consideră că este o experienţă nouă, prin intermediul căreia îşi consolideză relaţiile cu colegii distrându-se, dar totodată învăţând ceva nou.

Se descrie ca fiind o persoană deschisă spre experienţe noi şi spontane, creativă, sensibilă, dar totodată ambiţioasă şi încăpăţânată.

Printre pasiunile ei se numără sportul, dansul, cititul, deşi aflat la polul opus al specializării ei.  Adoră să deseneze si să înveţe cât mai multe despre dezvoltarea personală. Detestă „persoanele înşelătoare, care omit adevărul deliberat, fiind de părere că adevărul va triumfa mereu”.

Unul dintre motto-urile pe care le urmează în viaţă este: “Foloseşte-ţi zâmbetul pentru a schimba lumea, nu permite lumii să îţi schimbe zâmbetul” – John Maxwell.

Bianca Alexandra Cotişel  are 19 ani şi este din Alba Iulia. A absolvit  Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, profilul matematică informatică intensiv informatică, iar în cadrul Univesităţii Tehnice studiază Ingineria Economică.

Dacă vă place Bianca Alexandra Cotişel şi doriţi ca ea să câştige titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Miss Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea