Rămâi conectat

Societate

Este amuzant, ambiţios, competitiv şi nu suportă falsitatea. Nicolae Mahara aspiră la titlul de Mister Boboc 2014 la UAB

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul bobocilor 2014 la UAB18Nicolae Mahara  este student în anul I la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Facultatea de Ştiinţe, profil Electronică aplicată şi Telecomunicaţii şi participă la Balul Bobocilor 2014. Spune despre el că este ambiţios şi competitiv, iar lumea din jurul lui îl declară foarte amuzant, chiar dacă de multe ori este copilăros.  A ales să se înscrie în concurs pentru a cunoaşte persoane minunate, dar totodată, spune, că pentru el competiţia aceasta reprezintă şi un mod de a te distra şi a te afirma.

Printre hobby-urile lui se numără fotbalul, plimbările, desenul şi muzica, iar în timpul liber îi place să „piardă vremea” în oraş cu prietenii, să citească şi să facă mişcare. Nu suportă falsitatea la oamenii din jur.

Pe viitor, Nicolae îşi doreşte să aibă un job bine plătit şi să călătorească în toată lumea. Motto-ul lui preferat: „Sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă”. – Nicolae Iorga .

Crede că are şanse mari să câştige titlul de Mister şi spune că emoţiile „rămân acasă”.

Dacă vă place Nicolae Mahara şi doriţi ca el să câştige titlul de Mister Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Mister Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Urs filmat la Cugir, în toiul nopții, la plimbare pe Râul Mic, în zona Uzinei Mecanice spre Scăunel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs filmat la Cugir, în toiul nopții: Se plimba pe Râul Mic, în zona Uzinei Mecanice Un urs a fost filmat luni noaptea, în jurul orei 00.15,  în orașul Cugir. Animalul a fost zărit de către un cetățean, pe Râul Mic,  în zona Uzinei Mecanice. Citește și: Prezența a doi URȘI semnalată în Cristești, comuna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea