Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Este amuzant, ambiţios, competitiv şi nu suportă falsitatea. Nicolae Mahara aspiră la titlul de Mister Boboc 2014 la UAB

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul bobocilor 2014 la UAB18Nicolae Mahara  este student în anul I la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Facultatea de Ştiinţe, profil Electronică aplicată şi Telecomunicaţii şi participă la Balul Bobocilor 2014. Spune despre el că este ambiţios şi competitiv, iar lumea din jurul lui îl declară foarte amuzant, chiar dacă de multe ori este copilăros.  A ales să se înscrie în concurs pentru a cunoaşte persoane minunate, dar totodată, spune, că pentru el competiţia aceasta reprezintă şi un mod de a te distra şi a te afirma.

Printre hobby-urile lui se numără fotbalul, plimbările, desenul şi muzica, iar în timpul liber îi place să „piardă vremea” în oraş cu prietenii, să citească şi să facă mişcare. Nu suportă falsitatea la oamenii din jur.

Pe viitor, Nicolae îşi doreşte să aibă un job bine plătit şi să călătorească în toată lumea. Motto-ul lui preferat: „Sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă”. – Nicolae Iorga .

Crede că are şanse mari să câştige titlul de Mister şi spune că emoţiile „rămân acasă”.

Dacă vă place Nicolae Mahara şi doriţi ca el să câştige titlul de Mister Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Mister Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea