Rămâi conectat

Sport

Eşec usturător la handbal feminin

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

CSM Sebeş a suferit o înfrângere categorică în cadrul rundei a 17-a a Seriei B la handbal feminin (al doilea eşalon competiţional) în deplasare cu SC Mureşul Tg Mureş, vizitatoarele fiind susţinute de aproximativ 50 de suporteri. Ocupanta locului trei s-a impus cu 31-21 (15-10), golurile conjudeţenelor fiind marcate de Mihaela Tecariu – 11, Paula Chirilă – 5, Delia Paştiu şi Ana Maria Petean – câte două, Gabriela Buţurcă – unul. „Am ratat foarte mult, inclusiv 4 aruncări de la 7 metri, în plus am suferit în faza de apărare, dar şi în relaţia «unu la unu» pe semicercul advers. Echipa este în formare, însă diferenţa înregistrată este mult prea drastică”, a afirmat Weber, antrenor care a pierdut întâiul joc din 2011, după trei victorii la rând. Etapa viitoare CSM Sebeş (locul 6, cu 12 puncte, golaveraj 380-445), are parte tot de un meci extern, duminică, 6 februarie cu Naţional Rm Vâlcea.
Celelalte rezultate ale etapei: CSM Bistriţa – CS Viitorul Mediaş 44-31 (24-17), CSM Sf Gheorghe – CSM Slatina 24-31 (12-19), Naţional Rm Vâlcea – Universitatea Timişoara 40-21 (21-10). Din distribuţia echipei sebeşene au absentat Loredana Pătruţiu – accidentată şi Paula Hoha – plecată în Portugalia timp de o lună printr-un program al LPS Sebeş. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Cetatea Marii Uniri, “Adoptă o țară: Tanzania”: turnee de fotbal și cină caritabilă pentru copiii din țara africană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două turnee de fotbal și o cină caritabilă se vor desfășura în Alba Iulia, din dorința de a sprijini copiii din Tanzania în a-și urma pasiunea. Antrenorul Silviu Miron, cel care are a activ două acțiuni de voluntariat, ultima în vara acestui an, în țara din estul Africii, pentru a le împărtăși tinerilor de acolo […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare