Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Emilia Gușat, doamna atletismului albaiulian, aleargă către Îngeri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Emilia Gușat, distinsa doamnă a atletismului albaiulian, a plecat să alerge în lumea Îngerilor.  Doamna „Mili”, o figură marcantă a atletismului din Alba în ultimele decenii, ne-a părăsit la vârsta de 79 de ani, dar va rămâne în memoria generală drept o persoană dedicată mișcării, o pasionată a sportului.

Emilia Gușat a fost multiplă campioană națională la competițiile de profil dedicate alteților veterani, reprezentând în numeroase rânduri România la nivel internațional, la Campionate Europene, Campionate Mondiale sau Campionate Balcanice, strângând o salbă impresionantă de medalii, atât în prbele de alergare cât și în cele de marș.

În ultima perioadă, din pricina problemelor de sănătate, nu a mai luat startul în cursele atletice atât de îndrăgite, preferând să se retragă discret. Legitimată la CS Unirea Alba Iulia, Emilia Gușat a fost în permanență în prim-planul atletismului autohton la acest nivel, al veteranilor, însă acum își continuă cursa în Ceruri.

Familia anunță că înmormântarea se va săvârși vineri, 3 decembrie, la ora 14.30, la capela Cimitirului „Corona” din Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea