Rămâi conectat

Ştirea zilei

Emil Ţimpea, fost jucător şi antrenor al Metalurgistului Cugir şi-a pus capăt zilelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Emil Timpea Metalurgistul CugirUn nou caz de suicid şochează comunitatea locală a Cugirului. E.Ţ. (56 ani), cunoscut de prieteni şi de localnici ca un om liniştit şi echilibrat a fost găsit spânzurat miercuri seara, în jurul orei 20.00, în şura anexată casei în care locuia.

Descoperirea a fost făcută de naşul acestuia (E.U.) care obişnuia să-l caute tot mai des, datorită faptului că în ultima perioadă finul său era tot mai retras şi manifesta stări de nelinişte şi nervozitate.

Potrivit unor surse, actul nesăbuit al bărbatului s-ar fi produs pe fondul unei depresii determinate de singurătatea în care trăia, dar şi datorită unor neîmpliniri în plan profesional.

Emil Ţimpea a fost mai mulţi ani jucător la echipa de fotbal ,,Metalurgistul’’ Cugir, precum şi antrenor la echipele de seniori şi copii din cadrul asociaţiei.

Potrivit lucrătorilor din cadrul Poliţiei Cugir, bărbatul a fost trimis la morga judeţeană, astfel încât, în urma necropsiei, medicul legist să se pronunţe asupra cauzelor decesului. La rândul lor organele de anchetă vor face cercetările de rigoare având în vedere că a fost deschis un dosar penal pentru stabilirea exactă a cauzelor care au condus la decesul bărbatului. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curiozitățile neștiute ale unei comune din Alba: gardurile ”irlandeze” de la Nemeși, frasinul uriaș de la Hărăști, chipul lui Decebal de pe muntele Struțu și ”gropile cu picioci” de la Poieni Comuna Vidra din Munţii Apuseni deţine câteva curiozităţi suficiente pentru a determina un turist să o viziteze. Localitatea deține un record care nu va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea