Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Elis Pavaje, mobilizare de forțe pe Transalpina de Apuseni: Când vor fi finalizate cele două loturi ale drumului care traversează culmile Munților Trascău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elis Pavaje, mobilizare de forțe pe Transalpina de Apuseni: Când vor fi finalizate cele două loturi ale drumului care traversează culmile Munților Trascău

Elis Pavaje, producătorul de pavele din Alba deţinut de familia Goţa, care a demarat în 2022 în judeţul Alba două proiecte de infrastructură pentru reabilitarea unor drumuri, avansează cu lucrările la cele două tronsoane din Transalpina de Apuseni.

Citește și: VIDEO| Premieră pe Transalpina de Apuseni: A început turnarea primului strat de asfalt de uzură

„Unul dintre proiectele importante Elis Pavaje din 2023 este Transalpina de Apuseni (adică drumul judeţean DJ1071 – n. red.), care se întinde pe o lungime de aproximativ 80 de kilometri şi care avansează în prezent într-un ritm alert.

Transalpina de Apuseni face legătura între autostrada Sebeş-Turda şi DN 74, urmând a asigura conexiunea dintre localităţi şi crearea unor noi oportunităţi pentru dezvoltarea economică şi turistică a regiunii.

Pentru optimizarea logisticii lucrărilor, Elis Pavaje a construit la kilometrul 30 o staţie de betoane. Pentru acest proiect avem alocat în prezent un număr considerabil de utilaje şi peste 200 de muncitori. Deja s-a turnat primul strat de asfalt pe o lungime de aproximativ 30 de kilometri“, spun reprezentanţii companiei.

Proiectul are o valoare de 113,7 milioane de lei şi o durată de execuţie de 12 luni, fiind împărţit în două loturi.

În decembrie 2023 este programată finalizarea lotului 1, cu o lungime de 43,5 km, iar pentru lotul al doilea, cu o lungime de aproximativ 35 km, termenul estimat de finalizare este primăvara anului 2024.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea