Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Premieră pe Transalpina de Apuseni: A început turnarea primului strat de asfalt de uzură

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Premieră pe Transalpina de Apuseni: A început turnarea primului strat de asfalt de uzură

Lucrările sunt în grafic pe lotul 1 al DJ 107 I – Transalpina de Apuseni. Astăzi a început turnarea primului strat de asfalt de uzură pe o distanță de peste 30 de kilometri, lucrări ce vor continua apoi și de la km 30, fiind deja așternut stratul de binder.

De săptămâna viitoare va începe montarea a peste 50.000 de metri liniari de parapeți metalici, o altă premieră pe Transalpina de Apuseni.

„Lucrările pe lotul 1 vor fi categoric finalizate până la sfârșitul anului și chiar pe lotul 2 se lucrează foarte bine. Pe toată lungimea de 78 de kilometri avem echipe care lucrează continuu”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan.

YouTube video

Porțiunea de Transalpina de Apuseni care aparține de municipiul Aiud se estimează că va fi terminată cel târziu la începutul lunii octombrie.

În ceea ce privește lotul 2, se prevede că va fi terminat în proporție de 80% până la sfârșitul anului, iar circulația pe întreg DJ 107 I ar putea fi deschisă în luna mai 2024.

„Noi avem o parte din bani prevăzuți din bugetul local, nu avem nici o problemă din punct de vedere financiar și obiectivul nostru este ca la sfârșitul anului 2023 să luăm toți banii care îi avem de la finanțator”, a mai spus Marius Hațegan, care a dat asigurări că nu se vor pierde banii europeni.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea