Rămâi conectat

Actualitate

Elevii și preșcolarii intră, astăzi, în VACANȚA intersemestrială. Vor relua cursurile în 12 februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii şi prescolarii intră vineri, 2 februarie, în vacanţă, cursrurile urmând să fie reluate pe 12 februarie, când va începe semestrul al doilea.

Tot în 12 februarie, elevii de clasa a XII-a încep probele orale pentru prima sesiune a Bacalaureatului.

Potrivit ordinului ministrului Educaţiei privind structura acestui an şcolar, primul semestru se încheie vineri, 2 februarie, când elevii intră în vacanţă, iar semestrul al doilea va începe în 12 februarie şi se va încheia în 15 iunie.

Următoarea vacanţă, cea de primăvară, va fi între 31 martie şi 10 aprilie, iar vacanţa de vară începe în 16 iunie şi se încheie în 9 septembrie.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în 25 mai, iar pentru clasa a VIII-a, în 8 iunie. În 12 februarie, când elevii se întorc la şcoală după vacanţa intersemestrială, vor începe şi probele orale pentru prima sesiune a Bacalaureatului, iar examenele scrise se vor desfăşura începând din 25 iunie, conform calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea