Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Elevii din trei școli sebeșene au surpriza de a începe noul an școlar în săli de curs moderne, amenajate de Kronospan Sebes

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebeș, 14 septembrie 2015: Kronospan Sebeș a inițiat în luna mai campania „Kronospan te ajută să îți amenajezi clasa”, un proiect prin care compania sprijină modernizarea claselor de studiu din cadrul școlilor din Sebeș. În cadrul campaniei, elevii au fost invitați să propună propria viziune pentru modernizarea sălilor de curs. În urma evaluării proiectelor depuse, juriul, format din specialiști și reprezentanți ai companiei Kronospan Sebeș, a desemnat trei câștigători – Școala Gimnazială Mihail Kogalniceanu și Colegiul Lucian Blaga, cu două clase – și a decis să acorde o mențiune specială Liceului Sportiv.

Kronospan_ziaua portilor deschise 2015 (20)Astfel, în această perioadă, Kronospan a asigurat câștigătorilor materialele și logistica necesare lucrărilor de modernizare, oferind proiectelor câștigătoare parchet, dulapuri, bănci, scaune și catedră, dar și suportul unei echipe tehnice de specialiști în amenajare. Proiectul căruia i-a fost acordată mențiunea specială a primit din partea Kronospan doar materialele de construcție necesare.

Ne bucurăm să fim din nou lângă copiii din Sebeș deoarece compania Kronspan premiază și susține performanța. Ne-a făcut plăcere să vedem că elevii au fost deosebit de implicați, venind cu propuneri detaliate, argumentate convingător și cu entuziasm. Din acest motiv a fost foarte dificil să alegem doar trei lucrări și am decis să acordăm și o mențiune specială”, declară Oana Bodea, director de PR Kronospan Sebeș și președintele Fundației Kronospan.

Amenajările sălilor de curs s-au realizat pe perioada vacanței de vară, fiind finalizate în data de 10 septembrie, astfel încât elevii au avut astăzi surpriza de a începe noul an școlar în clase moderne și curate.

Acesta nu este primul proiect dezvoltat de Kronospan în sprijinul educației. Compania a mai dezvoltat la nivel local inițiative dedicate tinerilor. Una dintre acestea este programul Bursa de Excelență Kronospan, prin care Kronospan susține elevii cu rezultate extraordinare la concursurile și olimpiadele locale. Anul acesta, compania a acordat nouă astfel de burse. În aceeași linie, dar la nivel național, se înscrie și Bursa Kronospan la Colegiul Babson, Boston, SUA, oferită de Fundația Kronospan, care permite unui candidat ales anual să își trăiască visul și să studieze la o instituție de prestigiu din SUA.

 

 

Zona educațională este una dintre direcțiile în care investim constant deoarece avem convigerea că <educația este cea mai puternică armă pentru a schimba lumea>, iar acest angajament este adânc înrădăcinat în valorile noastre. Onorăm constant solicitările de sponsorizare constând în plăci de mobilier pentru sălile de clasă pentru că știm că oferim astfel elevilor materiale de cea mai înaltă calitate. De altfel, suntem mândri să spunem că fiecare al patrulea corp de mobilă care se realizează acum în Europa este fabricat din plăci Kronospan, ceea ce demonstrează încă o dată calitatea produselor și aprecierea de care se bucură” a adăugat Oana Bodea.

Prin proiectele dezvoltate până în prezent, mii de copii din Sebeș și localitățile învecinate au beneficiat de ajutorul Kronospan. De la începutul anului 2014, compania a oferit sponsorizări constând atât în contribuții financiare, rechizite și materiale didactice, cât și în donații de plăci pe bază de lemn pentru 73 de instituții de învățământ (36 de școli gimnaziale, 21 de licee și 16 grădinițe).

Kronospan va continua și în anii următori programul de susținere a sistemului de învățământ local, pe toate nivelurile – grădinițe, școli gimnaziale și licee.

Comunicat de presă Kronoospan Sebes


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea