Rămâi conectat

Sport

Elevii Colegiului Național “Lucian Blaga” Sebeș, remarcați la sport: echipa feminină de oină, în finala pe țară a ONSS

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ovidiu Crișan, profesor din acest an școlar la Colegiul Național “Lucian Blaga” Sebeș, se bucură de rezultatele obținute de elevii săi la diverse ramuri sportive în ultima perioadă, la șah, tenis de masă, fotbal, cros, pentatlon, oină – la acest sport reușindu-se calificarea în finala națională!

Vreau să-i felicit pe toți elevii care au reprezentat Colegiul Național «Lucian Blaga» la toate etapele, municipale, județene, zonale și naționale. La mulțumesc părinților pentru încredere, iar conducerii colegiului pentru susținere. A fost un an foarte bun pentru mine în plan profesional”, a spus Ovidiu Crișan, care până în toamnă a fost cadrul didactic la Liceul Tehnologic Sebeș.

În acest context trebuie menționat faptul că profesorul de educație fizică și sport în vârstă de 38 de ani este în continuare jucător activ în Liga a 4-a, la Viitorul Sântimbru, clasată pe locul al 3-lea în acest moment.

În cele ce urmează, vom trece în reviztă rezultatele înregistrate:

*Ianis Taciuc – locul 2 la campionatul de șah, etapa județeană;

*Ștefan Grosu – locul 4 la tenis de masă, etapa județeană;

*Raluca Avram – locul 3 la tenis de masă, etapa județeană;

*echipa de fotbal feminin – locul 4 la etapa județeană;

*Paul Dan – locul 5 la cros, etapa județeană;

*Denis Cunțan (fotbalist la CS Ocna Mureș) – locul 4 la cros, etapa județeană și locul 3 la pentatlon;

*Claudia Ștefan – locul 4 la etapa județeană a campionatului de cros și locul doi la pentatlon, etapa județeană.

La oină, sportul național al României, echipa masculină a Colegiului “Lucian Blaga” a terminat pe locul secund la faza zonală disputată la Gurahonț (Arad). În componență s-au regăsit Tudor Crăciunescu, Paul Dan, Mihail Berindei, Rafail Berindei, Ruben Ilașca, Vasile Vințan, Ștefan Grosu și Bogdan Târziu.

Tot la Gurahonț, echipa feminină s-a clasat pe promul loc al etapei zonale, calificându-se la finala pe țară, ce va avea loc la Cluj, în perioada 13-15 mai. Din componența echipei ce va reprezenta Alba la etapa națională la oină, fete, liceu, au făcut parte Sonia Damian, Andra Jurj. Ștefania Ștefan, Rania Boabeș, Flavia Niță, Elena Turean, Flavia Țandea, Elena Cărpinișan și Nicolaida Precupescu. Trebuie remarcat faptul că Mihail Berindei (băieți) și Sonia Damian (fete) au primit diplomele pentru cel mai bun jucător (jucătoare), la etapa zonală din Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea