Rămâi conectat

Cultură Educație

Elevii clasei a IV-a din Tiur, la primul lor banchet de absolvire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tiur3Emoții mari, lacrimi, zâmbete și aplauze răsunătoare… De asta au avut parte elevii clasei a IV-a, de la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuţiu” Tiur, care au marcat ieri, printr-un banchet pe cinste, sfârșitul celor patru ani de învățământ primar.

Alături de ei au fost părinții și profesorii, care i-au felicitat pentru rezultatele lor și le-au urat să aibă parte numai de succese în noua etapă a vieţii. Copiii i-au răsplătit, la rândul lor, cu o ”altfel de lecţie” pregătită sub îndrumarea învățătoarei lor, de care s-au despărțit ieri, d-na Eugenia Bogdan.

tiur2În sala de clasă devenită neîncăpătoare a fost prezentată filmarea ”Povestea vorbei”, un reportaj realizat cu elevii surprinşi în diferite ipostaze: la oră, în pauză, pe coridor, de serviciu, etc. După un scurt moment artistic, cu cântec, joc şi voie bună, elevii au primit din partea d-nei învăţătoare câte o Diplomă de absolvire personalizată, apoi împreună cu dânsa au înmânat şi părinţilor câte o distincţie de merit ”Mereu Părinte” în semn de recunoştinţă pentru grija, sprijinul şi implicarea dovedite de-a lungul anilor.

tiur1Cei mici s-au descurcat atât de bine, încât aplauzele audienței au spus totul. Sub genericul ,,Invitaţie la amintiri” a fost realizată și o prezentare a celor mai reprezentative, dar şi haioase poze realizate pe parcursul celor patru ani de şcoală primară. La sfârșit, elevii au participat la o tombolă-surpriză, pregătită de doamna învăţătoare, de care au fost foarte încântați.

Doamna Eugenia Bogdan le-a promis că le va fi alături întotdeauna, chiar dacă nu mai este învățătoarea lor. Apoi, a urmat banchetul propriu-zis! (prof. înv. primar Eugenia BOGDAN, Şc. Gimnazială ”Simion Bărnuţiu” Tiur)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea