Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Elevii care susțin simulări la examenele naționale vor putea părăsi localitățile carantinate. Precizări din partea DSU

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deplasarea la școală poate fi realizată de către elevii care trăiesc în localități carantinate, pentru a putea susține simulările examenelor naționale de evaluare și bacalaureat, arată un document emis de către Departamentul pentru Situații de Urgență.

Având în vedere faptul că în perioada 22 – 31.03.2021 se desfășoară simulările pentru evaluările naționale 2021 și examenele naționale de bacalaureat 2021, vă menționăm faptul că deplasarea elevilor în vederea participării la simulările pentru examenele nașionale este circumscrisă altor motive justificate din ordinele Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență privind instituirea carantinei zonale și reprezintă o excepție de la măsura interzicerii circulației persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei în interiorul și în afara zonei carantinare”, se arată într-o adresă transmisă duminică de seful DSU, Raed Arafat.

Citește și: SIMULARE Evaluare Națională și Bacalaureat 2021: CALENDARUL probelor

Potrivit sursei citate, adresa va trebui comunicată, de către toate centrele judeţene şi al municipiului Bucureşti de coordonare şi conducere a intervenţiei, către autorităţile publice la nivelul zonelor carantinate.

Pe aceeași temă, Grupul de Comunicare Strategică a precizat la rândul său duminică seara că „este permisă deplasarea din localitatea carantinată într-o localitate necarantinată, și se încadrează la „motive justificate”, pentru cei care participă la simulări pentru evaluare națională/bacalaureat”.

Sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea