Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

EDU.RO Rezultate Titularizare 2014, în Alba: Trei note de 10 și promovabilitate de 75,1% la proba scrisă a examenului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele examenului de Titularizare 2014. Spre deosebire de Bacalaureat și Evaluarea Națională, rata de promovare la examenul de Titularizare 2014 este mai mică în județul Alba (75,1%), decât la nivel național (79,88%), înainte de soluționarea contestațiilor.

La nivel național au fost înregistrate 158 de note de 10, dintre care trei ale dascălilor din județul Alba: Anca Melinda Arhire – la istorie, Ioana Alexandra Cîmpean – la limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metoda desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii și Ana Veronica Rodean – la educație fizică și sport (foto), sportiva judeţului în anul 2012. Cea mai mică notă a fost 1,45.

Amintim că în județul Alba pentru proba scrisă de Titularizare 2014 s-au înscris 557 de candidați, 69 au absentat, iar 27 s-au retras din examen, sau nu au dorit să le fie corectate lucrările.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii au trebuit să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Contestaţiile vor putea fi depuse, la sediile inspectoratelor şcolare, în zilele de 25 iulie, până la ora 21:00, şi 26 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi afișate în data de 30 iulie 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea