Rămâi conectat

Ştirea zilei

Echipamente medicale performante pentru Spitalul Orășenesc Cugir : Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipamente medicale performante pentru Spitalul Orășenesc Cugir : Licitația, lansată în SEAP

Spitalul Orășenesc Cugir a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziția de echipamente medicale. Valoarea totală estimată a investiției este de 253.407,95 lei, fără TVA.

Obiectul contractului este furnizarea de echipamente medicale, cu instalare, punere în funcțiune ți instruirea personalului beneficiarului. Aparatele vor fi amplasate și utilizate în incinta Spitalului Orășenesc Cugir.

Serviciile medicale oferite au ca scop creșterea calitatii actului medical.

Spitalul Orășenesc Cugir dorește achiziția de echipamente medicale, inclusiv livrare, instalare, punere în funcțiune precum și instruirea personalului medical și tehnic din cadrul unității medicale în contextul necesității dotării autorității contractante cu aparatură medicală performantă, pe fondul lipsei acesteia, cu scopul asigurării unui nivel calitativ ridicat al serviciilor medicale.

Descrierea produselor solicitate

Denumire echipament medical Cantitate
Sterilizator 1
Aparat anestezie cu nonitor inclus 1
Sistem reanimare 1
Incubator transport detașabil 1

Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin 24 de luni. Perioada de garanție începe de la data recepției finale (calitative) respectiv încheierea procesului – verbal de recepție calitativa, acceptat fara obiecții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea