Rămâi conectat

Ştirea zilei

 Echipa de rugby a CSU Alba Iulia primește 50.000 lei pentru susținerea activității competiționale în 2023: Proiect în CL

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Echipa de rugby a CSU Alba Iulia primește 50.000 lei pentru susținerea activității competiționale în 2023: Proiect în CL

În ședința de joi, 29 iunie, consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat alocarea unor sume de bani Clubului Sportiv Universitatea din Alba Iulia în vederea susținerii activității competiționale în anul 2023.

Proiectul de act administrativ inițiat vizează alocarea sumei de 50.000 lei Clubului Sportiv Universitatea din Alba Iulia – secția rugby, în vederea susținerii activității competiționale în anul 2023.

Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, cu personalitate juridică, care își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în scopul organizării unor activități sportive.

Clubul Sportiv Universitar Alba Iulia are nevoie de sprijinul autorității publice locale pentru revitalizarea, popularizarea și dezvoltarea rugbyului în Municipiul Alba Iulia, dar și în județul Alba.

Proiectul de față urmărește continuarea revitalizării, popularizării și dezvoltării rugbyului în Alba lulia, primul pas realizându – se prin înființarea în aprilie 2019 a unei echipe de seniori și a uneia de juniori ( under 16 ) în cadrul clubului universitar.

În 2021 cu sprijinul Consiliul Local Alba lulia secția de rugby a Clubului Universitatea din Alba lulia a reușit să se înscrie in competițiile oficiale ale rugbyului nostru patronate de Federația Româna de Rugby, repunând municipiul nostru pe harta oficială a acestui sport după mai bine de un deceniu de absență.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări Festivalul Internațional de Folclor Aiud, a ajuns la cea de-a XII-a ediție, și se desfășoară în perioada 25- 28 iulie 2024. Municipiul Aiud este gazda a peste 300 de dansatori și interpreți, membri ai ansamblurilor folclorice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea