Rămâi conectat

Actualitate

Echipa Colegiului Naţional „Avram Iancu” Câmpeni – calificată în finala pe ţară la fotbal feminin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În week-end-ul trecut în judeţul Hunedoara s-a desfăşurat faza zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, fotbal feminin, nivel liceal, competiţie unde echipa campioană a judeţului Alba, în speţă Colegiul Naţional „Avram Iancu” Câmpeni a realizat calificarea la faza finală, ce va fi găzduită în perioada 7-9 iunie, în judeţul Alba (probabil la Sebeş).

Talentatele moaţe pregătite de Nicolae Achimeţ au câştigat toate cele 3 partide susţinute, respectiv 5-0 cu Colegiul Naţional Pedagogic „Şt. Odobleja” Drobeta Turnu-Severin; 11-0 cu Colegiul Naţional „M. Eminescu” Petroşani; 5-3 în finala mare cu Liceul Tehnic „R. Paraschivescu” Lovrin (judeţul Timiş), a mai participat Liceul cu Program Sportiv Arad.

Lotul formaţiei din Munţii Apuseni este format din Roxana Toma, Andreea Bara – portari, Loredana Bumb, Monica Pleşa, Andrada Selage, Valentina Pătruşel, Ioana Todea, Georgiana Gaiţă, Alina Vârtan. Aceste fotbaliste vor fi prezente în perioada 26-28 aprilie la Cupa „Coca Cola”, faza regională de la Tg. Mureş (la băieţi va fi Colegiul „Alexandru Domşa” Alba Iulia”).

Având în vedere că suntem la prima participare, consider că am reprezentat judeţul Alba şi Colegiul Naţional «Avram Iancu» Câmpeni cu cinste şi mândrie. Felicit aceste fete minunate pentru implicare, devotament şi ambiţia de care au dat dovadă pentru a obţine rezultate remarcabile, demonstrând din nou că, fără a fi un liceu cu program sportiv, dar având o inimă mare, am reuşit să fim numărul 1. Vom încerca ca şi la următoarele faze la care vom participa să obţinem rezultate cât mai bune”, ne-a declarat Nicolae Achimeţ, profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional «Avram Iancu» Câmpeni.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea