Ecaterina Andronescu, la Alba Iulia, despre creșterea veniturilor din Educație: Ministrul Finanțelor s-a angajat că sunt bani

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ecaterina Andronescu a spus că ministrul Finanțelor s-a angajat că o să avem bani pentru creșterea veniturilor alocate Educației, precizând că majorările sunt necesare, dar că efortul financiar e important.

Ecaterina Andronescu a fost întrebată, joi, la Alba Iulia, după ce a participat la o ședință solemnă a Guvernului, de unde vor fi bani pentru creșterea veniturilor alocate Educației, ea precizând că măririle sunt necesare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Discuțiile acestea au fost fără îndoială cu ministrul Finanțelor și ministrul Finanțelor s-a angajat că o să avem bani să respectăm angajamentele. Angajamentele acelea sunt și ele eșalonate în timp. Nu se dau toate resursele deodată, însă trebuie să recunosc, suportul financiar e important, efortul financiar e important pentru acest acont. Îmi doresc din tot sufletul în afara acestor resurse financiare care se duc mai repede decât prevede legea 153, spre profesori, îmi doresc să avem un accent mai serios pun pus pe conținutul procesului de învățământ și pe creșterea performanței”,  a spus ministrul Educației.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419