Rămâi conectat

Sport

După turul modest, sancţiuni financiare pentru jucătoarele de la HC Alba Sebeş! Penalizări între 10 şi 25 la sută din valoarea contractelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultatele dezamăgitoare întregistrate în turul campionatului de nou-promovata HC Alba Sebeş, penultima poziţie în Liga NaţioTeanu Popa HC Alba Sebes 2nală de handbal feminin (4 puncte) nu au rămas fără urmări. Astfel, handbalistele vor fi penalizate financiar, între 10 şi 25 la sută din valoarea contractelor pe lunile octombrie şi noiembrie.

HC Alba Sebeş a câştigat un singur meci (26-25 cu Rapid), plus o remiză (24-24 cu HC Zalău), în rest suferind 11 eşecuri.

Luni vor fi reluate antrenamentele, deocamdată tot sub comanda antrenorului Seviştean Popa, care însă va fi monitorizat atent de oficialii echipei. Problema majoră este însă legată de obţinerea finanţării, pentru începutul anului viitor. „Săptămâna ce urmează va fi de foc. Trebuie să vedem în continuare pe ce buget ne bazăm, unul de prima scenă, sau unul de Divizia A”, a spus preşedintele Virgil Costea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea