Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

După retrogradarea cu CS Ocna Mureș, Dan Roman, secund în Liga 2, la Unirea Dej

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Antrenorul Dan Roman are parte de o experiență la un nivel superior, după ce stagiunea trecută a debutat pe banca tehnică la CS Ocna Mureș.

Astfel, fostul atacant din Liga 1 a urcat un eșalon competițional și va activa în Liga 2, la Unirea Dej, ca secund al lui Dacian Nastai (din staff mai fac parte Eusebiu Șuvagău – secund, Constantin Bădan – antrenor cu portarii, Răzvan Bonțidean – kinetoterapeut. Dejenii trec printr-o perioadă de transformări la toate nivelurile, despărțindu-se de Dragoș Militaru, care a preluat fosta prim-divizionară Chindia Târgoviște, dar și de o parte dinte jucători importanți.

Sezonul petrecut la gruparea din orașul salin a fost unul cu lumini și umbre pentru antrenorul de 37 de ani: o prezență istorică în grupele Cupei României, cu dueluri cu Chindia Târgoviște și CSU Craiova, pregătită de Mirel Rădoi, dar și o retrogradare de pe a treia scenă cu “Soda dragă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda | Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă,

Dan HENEGAR

Publicat

în

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda, la Zlatna, Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă, ambele jocuri sunt vineri, 24 mai Dacă CS Universitar Alba Iulia, singura reprezentată a județului în play-off, a intrat săptămâna trecută în vacanță, în acest weeekend, mai precis vineri, 24 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea