Rămâi conectat

Sport

După remiza internă cu CFR Cluj II, Perfomanţa Ighiu a coborât pe trei şi a pierdut trei jucători de bază, Circov, Potopea şi Trifa!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu a păşit greşit pe „Cetate”, remizând cu CFR Cluj II, scor 1-1 (1-1) şi drept consecinţă a coborât pe ultima treaptă a podiumului, fiind depăşită la golaveraj de conjudeţeana Industria Galda.

Mai mult, „U” Cluj s-a distanţat în ierarhie, având cu două puncte mai mult cu două puncte raportat la urmăritoare. Ighienii au o unică înfrângere în această toamnă şi şapte meciuri fără înfrângere, însă a înregistrat două remize consecutive pe teren propriu, cu Industria Galda de Jos şi CFR Cluj II.

Şi pe lângă acest aspect al rezultatului, antrenorul Mihai Manea mai are alte probleme majore de efectiv. Circov şi-a lăsat echipa în inferioritate, fiind eliminat în minutul 78, deci în runda următoare va absenta. Tot în actul secund, căpitanul Adrian Potopea a fost înlocuit din pricina unor probleme medicale la genunchiul stâng, leziune a ligamentelor şi are şanse minime să să mai joace în aceste ultime etape din tur. De asemenea, în al doilea act a fost înlocuit şi mijlocaşul Andrei Trifa, din cauza unei comoţii cerebrale, fotbalistul dând mari emoţii celor prezenţi pe arena albaiuliană. „Trebuie să conştientizăm ce s-a întâmplat în acest joc, să vedem ce am greşit, de ce am fost dominaţi de un adversar tânăr, ce a controlat jocul. Sper să reuşim să-l recuperăm pe Andrei Trifa”, a declarat antrenorul Mihai Manea. În runda vitoare Performanţa evoluează în deplasare cu CS Iernut, dificultatea fiind în privinţa formulei defensive. După ce s-a reziliat contractul cu Bucur, accidentarea lui Potopea complică şi mai mult lucrurile, întrucât doar Medeşan poate evolua în centrul apărării, o improvizaţie din fundaş lateral.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea