După remiza internă cu CFR Cluj II, Perfomanţa Ighiu a coborât pe trei şi a pierdut trei jucători de bază, Circov, Potopea şi Trifa!

Paul Voicu - Primar 2020

Performanţa Ighiu a păşit greşit pe „Cetate”, remizând cu CFR Cluj II, scor 1-1 (1-1) şi drept consecinţă a coborât pe ultima treaptă a podiumului, fiind depăşită la golaveraj de conjudeţeana Industria Galda.

Mai mult, „U” Cluj s-a distanţat în ierarhie, având cu două puncte mai mult cu două puncte raportat la urmăritoare. Ighienii au o unică înfrângere în această toamnă şi şapte meciuri fără înfrângere, însă a înregistrat două remize consecutive pe teren propriu, cu Industria Galda de Jos şi CFR Cluj II.

ELIT

Şi pe lângă acest aspect al rezultatului, antrenorul Mihai Manea mai are alte probleme majore de efectiv. Circov şi-a lăsat echipa în inferioritate, fiind eliminat în minutul 78, deci în runda următoare va absenta. Tot în actul secund, căpitanul Adrian Potopea a fost înlocuit din pricina unor probleme medicale la genunchiul stâng, leziune a ligamentelor şi are şanse minime să să mai joace în aceste ultime etape din tur. De asemenea, în al doilea act a fost înlocuit şi mijlocaşul Andrei Trifa, din cauza unei comoţii cerebrale, fotbalistul dând mari emoţii celor prezenţi pe arena albaiuliană. „Trebuie să conştientizăm ce s-a întâmplat în acest joc, să vedem ce am greşit, de ce am fost dominaţi de un adversar tânăr, ce a controlat jocul. Sper să reuşim să-l recuperăm pe Andrei Trifa”, a declarat antrenorul Mihai Manea. În runda vitoare Performanţa evoluează în deplasare cu CS Iernut, dificultatea fiind în privinţa formulei defensive. După ce s-a reziliat contractul cu Bucur, accidentarea lui Potopea complică şi mai mult lucrurile, întrucât doar Medeşan poate evolua în centrul apărării, o improvizaţie din fundaş lateral.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...