Rămâi conectat

Sport

După Gatzel, Weber le-a dus la Măgura Cisnădie și pe surorile Predoiu (CSM București)

Dan HENEGAR

Publicat

în

HC Alba Sebes - CSM Slatina60Plecarea antrenorului Alexandru Weber de la HC Alba Sebeș la Măgura Cisnădie reprezintă o mutare care tulbură, în mod interesant, apele în Seria B a Diviziei A. Asta pentru că respectivele combatante sunt colege de serie și cu siguranță ambițiile vor fi la loc de cinste în următoarea ediție a eșalonului secund, ce va debuta pe 21 septembrie.

Fostul principal de la Sebeș a reușit s-o deturneze spre Sibiu pe Roxana Gatzel și a mai reușit încă două achiziții importante: surorile Mădălina (extremă, fostă și la HC Alba Sebeș) și Cristina (inter) Predoiu, împrumutate de la CSM Rm. Vâlcea, în dorința de a alcătui un lot competitiv, menit să încurce planurile pretendentelor la promovare, deci inclusiv… HC Alba Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea