Rămâi conectat

Sport

După 11 ani, “Soda dragă” revine în eșalonul terț! Sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei”, meci dificil cu CNS Cetate Deva

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După 11 ani de absență, “Soda dragă” revine pe harta fotbalului național, nou-promovata condusă de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier având parte, conform programării, de două jocuri la rând pe teren propriu, cu CNS Cetate Deva și Șoimii Lipova, primul dintre acestea fiind sâmbătă, 25 august, de la ora 18.00.

Se anticipează un sezon dificil pentru ocnamureșeni, care n-au “mișcat” spectaculos în intersezon, sau în jocurile de verificare (ultimul exemplu fiind eșecul din Supercupa AJF Alba), impactul cu eșalonul superior anunțându-se unul delicat pentru o formație lipsită de experiență, la CNS Cetate Deva fiind foștii jucători ai Performanței Ighiu Boldea, R. David, Fetița și Circov (ultimii doi ajunși în această vară). “Important este să nu pierdem în meciul de debut, unul cu un adversar incomod și periculos, ce știe ce joacă. Sunt încrezător, consider că suntem pregătiți pentru Liga a 3-a și ne dorim un rezultat pozitiv”, a spus Ionuț Pereat, ce nu poate conta pe Kiss și Rațiu – accidentați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea