Rămâi conectat

Actualitate

Duminică: Marș pentru justiție – Continuă seria manifestărilor la Alba Iulia. Protest împotriva modificării legilor justiției, dar și a măsurilor fiscale adoptate de Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou protest se anunță duminică, 12 noiembrie, la Alba Iulia. Modificarea legilor justiţiei, dar și măsurile fiscale adoptate de Guvern scoate, din nou, oamenii din casă. Începând cu ora 18.00, protestarii se vor aduna în faţa Prefecturii, într-un marș pentru justiție. Acesta a fost anunţat  vineri pe reţeaua de socializare Facebook, sub motto-ul „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”.

Continuă seria protestelor la Alba Iulia. Oamenii se vor din nou duminică în fața Prefecturii, pentru o nouă manifestație împotriva modificării legilor justiției, dar și a măsurilor fiscale adoptate de Guvern.

Cu o săptămână în urmă, zeci de oameni au protestat pașnic în fața Instituției Prefectului, iar după aproximativ o jumătate de oră, timp în care s-au organizat, au plecat în marș spre Cetate, iar pe drum au scandat ”Hoții, hoții!”, ”PSD, ciuma roșie”; ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”.

Albaiulienii s-au alăturat, astfel, protestelor organizate în toată țara și spun că se vor întâlni în fiecare duminică, la aceeași oră până când guvernanții vor înțelege mesajul: ”Ne-am săturat de furturi, minciună, nepăsarea şi dispreţul pe care ni le aplică cei care au fost aleşi să ne reprezinte! România vrea evoluţie! România refuză să se întoarcă în timp! Uniţi vom fi o forţă!”.

”Hoția nu e doar materială, hoția e și de suflete, de speranță, de viitor pentru copiii de astăzi. „Asta-i viața” a râs Iordache, cel cu OUG13 din iarnă când aseară, la fix doi ani de la Colectiv.

Împotriva corupției materiale se pot da legi, mări pedepsele, împotriva alterării morale, a coruperii unui popor prin ducere la indiferență, resemnare și plecare în bejenie nu se pot da legi. O să ieșim iar 1000-2000 de persoane la acest marș. Tu, cel care citești și ești din București sau alt oraș mare, de ce nu ieși? De ce te-ai resemnat?

Cetățeni model într-o țară stricată dar cu sentimentul că facem tot ce ține de noi atunci când totuși renunțăm pentru că „nu are rost, oricum nu se schimbă nimic.” (Aly Elsiddig) Din dorinta de solidarizare cu acest protest organizat de Coruptia Ucide in data de 8 in Bucuresti, in Alba Iulia iesim in strada in zilele 11-12 (noiembrie) din dorinta de a protesta legal! ”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea