Rămâi conectat

Sport

Duminică, la Oarda de Jos, selecţia finală pentru constituirea lotului judeţean Under 14 la fotbal feminin | Selecţie şi la Under 12, cu nominalizări ale antrenorilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 15 octombrie, la Oarda de Jos, imediat după etapa de interligă, va avea o nouă acţiune de selecţie pentru constituirea lotului Under 14 de fotbal feminin, în vederea stabilirii lotului final de 8 jucătoare care va reprezenta Alba la Turneul Național care se va desfășura la Suceava în perioada 3-5 noiembrie (în vacanța școlară).

Acţiunea organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba va debuta la ora 15.00, fiind invitate următoarele jucătoare (17 la număr): *ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei: Daria Șufană, Flavia Budin, Ștefani Glonț, Alexandra Nistor, Alexandra Morariu și Bianca Trif; *Șc. Gimnazială Câmpeni: Andreea Bobariu, Alexandra Vulturar, Claudia Corcheș și Valentina Creț; *Șc. Gimnazială Lupșa: Alexandra Man; *CS Zlatna: Andreea Novăcean și Ioana Bradu; *CS Ocna Mureș: Florina Suciu; *Șc. Gimn. “Simion Bărnuțiu” Tiur: Denisa Banciu; * Viitorul Aiud: Delenke Molnar și Maria Baciu, antrenor fiind Florian Brumaru.

*Selecţie şi la Under 12

AJF Alba mai oferă precizări pentru echipele care au participat la Campionatul Judeţean de Fotbal Under 14. În vederea formării lotului Under 12 care va participa în aceeași perioadă la Suceava la Campionatul Național, tot duminică de la ora 15.00, va avea loc o acțiune de selecție a jucătoarelor născute în anul 2006 și mai tinere. Nominalizarea jucătoarelor pentru participarea la selecție revine antrenorilor echipelor participante în campionatul Under 14. Până în prezent au fost nominalizate Larisa Angheluș (ACS Șc. de Fotbal Valea Frumoasei) și Geanina Balea (CSC Bistra). Pentru informații suplimentare, referitoare la selecția Under 12, antrenorii sunt rugați să îl contacteze de urgență pe antrenorul Florian Brumaru: 0744/ 693341.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea