Rămâi conectat

Societate

Duminică, la Alba Iulia: Prefaţa Festivalului Naţional de Teatru “Poveşti”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia împreună cu Consiliul Județean Alba, în calitate de organizatori ai Festivalului Internaţional de Teatru ” Poveşti” Alba Iulia, ediția a VII-a, au plăcerea să vă invite la PREFAŢA  festivalului de teatru.

 Duminică, 23 septembrie 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, cu începere de la ora 19.00, va avea loc un show extraordinar de step. Spectacolul CLAP  este o producție a companiei elvețiene MARTIN’S TAP DANCE COMPANY în regia lui Michel Lopez și aduce la scenă deschisă dansatorii profesioniști de step de talie mondială, premiați internațional în cadrul competițiilor de step. De la New York la Paris, la Viena, la Moscova și Amsterdam aceștia s-au făcut remarcați prin prestațiile lor extraordinare.

 „Am văzut spectacolul la Avignon – Franța și am considerat că este o alegere potrivită pentru prefața festivalului nostru. Este un spectacol pozitiv și plin  de bună dispoziție. Dansatorii sunt senzaționali, adevărați profesioniști și stăpânesc cu desăvârșire dansul step. Vă invităm cu încredere să vă bucurați timp de 80 de minute în lumea dansului. ” Ioana Bogăţan, director de festival.

 Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia și la sediul Teatrului de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia prețul unui bilet întreg fiind de 15 lei pentru adulți, respectiv 10 lei pentru studenți și elevi.

Festivalul Internațional de Teatru se va desfășura în perioada 3 – 7 octombrie 2012


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea