Rămâi conectat

Curier Județean

DSVSA Alba a autorizat temporar un singur centru de sacrificare a mieilor în perioada premergătoare Paștelui catolic

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada premergătoare Paștelui catolic DSVSA Alba a autorizat, temporar, în județ, un singur centru de sacrificare a mieilor, în municipiul Aiud, ca urmare a solicitării primăriei.

sacrificare-miei-alba-iulia09Purtătorul de cuvânt al DSVSA Alba, dr. Mihai Drașovean, a precizat că la Aiud, joi, kilogramul de miel în viu s-a vândut cu 10 lei. Acesta a afirmat că în perioada premergătoare Paștelui ortodox vor fi, cu siguranță, mai multe solicitări de autorizare temporară a centrelor de sacrificare.

În județul Alba sunt patru abatoare autorizate permanent pentru sacrificarea mieilor: în comunele Ighiu și Galda de Jos, respectiv în orașele Cugir și Blaj.

Potrivit surse citate, în județul Alba mieii se vând în această perioadă în supermarketuri și măcelării cu prețuri între 20 și 30 de lei kilogramul sacrificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea