Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

DSP Alba, PRIMUL din țară, inclus în finanțarea națională pentru realizarea de TESTE pentru COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DSP Alba alături de alte institute, spitale și centre medicale renumite, a fost inclus în programul național de finanțare pentru realizarea de teste de laborator pentru COVID-19. Este o premieră, fiind singurul DSP din țară inclus în acest program în care figurează doar spitale renumite din țară.

Astfel, Direcția de Sănătate Publică Alba se numără printre cele 14 centre din țară care realizează teste de laborator pentru COVID-19.

În acest moment, instituția de la noi din județ dispune de un aparat de testare, urmând ca în această săptămână să sosească cel de-al doilea aparat, cumpărat de TRANSAVIA SA pentru Spitalul Județean de Urgență Alba, dar care va funcționa tot în cadrul DSP Alba.

Prin acest program de finanțare în care a fost inclusă Direcția de Sănătate Alba se vor repartiza sume de bani, echivalentul a 1.000 de teste, pentru fiecare unitate.

Odată cu sosirea cu celui de-l doilea aparat, DSP Alba probabil va face teste și pentru alte județe din Transilvania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea