Rămâi conectat

Politică Administrație

DSP Alba, Iași și Tulcea, într-un concurs pentru acordarea premiului de excelență la final de 2014. VOTEAZĂ-I pe cei mai buni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DSP Alba, Iași și Tulcea sunt trei dintre cele mai performante Direcții de Horea TimisSănătate Publică din România care au intrat, de curând, într-un concurs, pentru acordarea premiului de excelență pentru pentru anul 2014.

Sub deviza, ”Votează-i pe cei mai buni”, Portalul Național MedicalManager.ro, alături de Oameni și Companii, organizează ce-a de-a doua ediție a Galei Premiilor MedicalManager.ro, eveniment care se va desfășura pe 9 decembrie, începând cu ora 18.00, la Hotel Pullman – World Trade Plaza din București.

Votați AICI

”Este o onoare pentru noi, ca județ, că am fost selectați să participăm la un concurs alături de Direcții de Sănătate de prestigiu din țară. Astfel, putem spune că se confirmă activitatea din ultimi ani”, a spus dr. Horea Timiș, director DSP Alba.

În cadrul Galei vor fi premiați și promovați specialiștii din domeniul sănătății publice, private și de stat. Vor fi acordate premii pentru management inovator, strategii eficiente de management al proiectelor, reprezentarea interesului public, comunicarea cu pacienții, educație și prevenție, proiecte de medicină modernă, capacitatea de atragere a fondurilor europene, dar și premii de excelență pentru întreaga activitate.

Nominalizările se vor realiza în baza voturilor acordate în secțiunea specială a portalului MedicalManager.ro, precum și în urma consultării cu partenerii tradiționali din zona medicală: Ministerul Sănătății, cele două comisii de sănătate din Parlamentul României, Alianța pentru Sănătate din România, PALMED.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea