Rămâi conectat

Ştirea zilei

DSP Alba crește capacitatea de testare a pacienților suspecți de coronavirus: Licitația pentru furnizare reactivi pentru analize Covid-19, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Direcția de Sănătate Publică Albă a lansat de curând în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru furnizare reactivi pentru analize Covid-19 și consumabile medicale. Valoarea totală estimată a investiției este de 28.904.300 lei, fără TVA.

În cadrul procedurii vor fi achiziționați reactivi de laborator diverși în vederea efectuării analizelor de COVID-19, precum și consumabile medicale conform Caietului de sarcini și anexei de la Caietul de sarcini.

Prin achiziția realizată va crește capacitatea de testare a pacienților suspecți de COVID-19, prin linia de testare pe care D.S.P. Alba o are în dotare în momentul de față. Județul Alba va avea o situație actualizată a cazurilor de Coronavirus și astfel pacienților li se va putea administra tratamentul corect.

Cerințe tehnice minime:

•Kit de detecție COVID-19 Genesig. 96 de teste / kit compatibile cu calibrarea aparatelor din dotarea laboratorului, aparatele conțin 96 de godeuri).

•Kit de detecție COVID-19 Bosphor Novei. 96 teste/kit compatibile cu calibrarea aparatelor din dotarea laboratorului, aparatele conțin 96 de godeuri).

•Kit de extracție manuală ADN/ARN. Kit de izolare ADN/ARN viral rapid, pe coloane, în maxim 15 minute.

•Kit pentru extracție automată ADN/ARN. 96 teste / kit (compatibile cu calibrarea aparatelor din dotarea laboratorului, aparatele conțin 96 de godeuri).

•Vârfuri cu filtru pipeta semiautomată

•Mediu de transport viral VȚM cu 2 tampoane

•Tuburi Eppendorf

•Criotuburi

•Plăci PCR; Folii PCR; Plăci PCR standard; Cleaner PCR

•Alcool etilic absolut


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea