Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

”Drum lin spre cer frățiorul meu drag, sper să ai grijă de noi de acolo de sus! ” – Mesaje de condoleanţe pentru Nicu Todor, tânărul din Pianu care a decedat într-un teribil accident de motocicletă în ziua de sa de naștere

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Zeci de mesaje au început să curgă pe pagina de socializare a tânărului din Pianu de Jos care a decedat într-un teribil accident de motocicletă, chiar de ziua sa de naștere.

Rudele şi prietenii sunt şocaţi în urma tragediei petrecute, vineri seara, în afara localității Pianu de Jos, când un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, iar din primele cercetări a rezultat că tânărul nu ar fi adaptata viteza motocicletei la condițiile de drum și s-a răsturnat în afara carosabilului. Citește și: Accident MORTAL pe DJ 704 A, în afara localității Pianu: Un tânăr de 18 ani a DECEDAT după ce s-a răsturnat cu motocicleta în afara drumului

”Drum lin spre cer frățiorul meu drag, sper să ai grijă de noi de acolo de sus! ”

”Dumnezeu sa te odihnească în pace prieten bun.Nu inteleg de ce te-ai dus așa tânăr. Vei rămâne în sufletul meu mereu! !Nu te voi uita niciodată!”

”Dumnezeu sa il ierte…. Si multă putere vouă… Nu pot sa cred așa ceva!”

Ieri mesaje de la mulți aniiii…. Și azi condoleanțe nu pot sa cred ca e adevărat. Să-l ierte Dumnezeu și pe voi sa va întărească!” Citește și: Mesaje de condoleanțe

Dumnezeu sa il odiheasca ! Vai vai Nicule nu ne vine sa credem ca ai plecat prea de vreme!”

Dumnezel sa-l ierte si multa putere voua !!!prea devreme..

Condoleanțe și multa putere sa va dea Dumnezeu sa treceți peste acesta grea încercare!

”Dumnezeu sa îl ierte! Nu imi vine sa cred, ieri ce zi speciala era pentru el si astazi uite ce zi este. Viata aceasta e cruda, nu te voi uita niciodată drag prieten! Sper sa ne veghezi din cer!! Drum bun!”

Dumnezeu sa al ierte…..nu te vom uita niciodata…nepotul meu!”

”Doamne fereste,nu pot sa cred asa ceva..Dumnezeu sa-l ierte!”

Drum lin spre cer nepotul meu drag, nu te vom uita niciodata!”

Dumnezeu sa îl odihneasca in pace! Celor in viața sa va dea putere sa puteți trecepeste acea drama îngrozitoare!”

Nu pot sa cred.. Condoleanțe…si multă putere sa aveți sa puteți trece peste această incercare a vieții… Dumnezeu a avut nevoie de un înger sus in cer. De aceea a luat unul dintre cei mai puternici oameni de pe pamant!”

Dumnezeu sa il aiba in dreapta lui! Un inger printre ingeri! Dumnezeu să-l ierte! Sa va dea dumnezeu putere sa treceți peste aceasta grea încercare!!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea