Rămâi conectat

Politică Administrație

Drept la replică la articolul: „Cum a cumpărat PSD organizația PLUS Câmpeni”, acuzație lansată în spațiul public de un fost președinte USR

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drept la replică la articolul: „Cum a cumpărat PSD organizația PLUS Câmpeni”, acuzație lansată în spațiul public de un fost președinte USR

Anul trecut, împreună cu alte persoane din Cîmpeni, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii orașului, în spirit de participare activă la societatea civilă, așa cum este normal într-un orășel european.
Neavând scopul de a produce bani, am cerut în consiliul local să ne aprobe folosirea sălii de sport în mod gratuit, totul conform legii, așa cum este normal într-un oraș european. Pandemia a oprit acest proiect pe care sperăm că vom putea să îl pornim cât mai repede.

Mai nou mă atacați pentru un protocol de colaborare cu Primăria Orașului Cîmpeni semnat în numele asociației sportive pe care o reprezint? Nu vă este rușine cu ceea ce faceți? Sau vă este rușine că nu ați făcut?

Opriți-vă! Tot spuneți că vreți acasă la Cîmpeni și doriți ca orașul nostru să fie unul european, dar când alții fac ceva ca în Europa, voi atacați și tot voi vă dați like.

Vă invit să discutăm ca oamenii civilizați despre planurile de viitor pe care le aveți, să le puneți pe masă electoratului împreună cu realizările voastre din 20 de ani de politică activă, ca să poata vedea Câmpănarii ce este mai bine pentru viitorul orașului.

Oameni buni, opriți-vă! Câmpănarii nu merită o astfel de mizerie! Voi știți numai să alimentați ura și să scindați populația orașului în pro sau contra.

Nu ați înțeles că acum noi USR-PLUS reprezentăm adevărata alternativă a cetățeanului de a vă îndepărta pe toți.

Alberto Zanchettin
USR PLUS – Campeni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea