Drept la replică la articolul: „Cum a cumpărat PSD organizația PLUS Câmpeni”, acuzație lansată în spațiul public de un fost președinte USR

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Drept la replică la articolul: „Cum a cumpărat PSD organizația PLUS Câmpeni”, acuzație lansată în spațiul public de un fost președinte USR

Anul trecut, împreună cu alte persoane din Cîmpeni, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii orașului, în spirit de participare activă la societatea civilă, așa cum este normal într-un orășel european.
Neavând scopul de a produce bani, am cerut în consiliul local să ne aprobe folosirea sălii de sport în mod gratuit, totul conform legii, așa cum este normal într-un oraș european. Pandemia a oprit acest proiect pe care sperăm că vom putea să îl pornim cât mai repede.

Mai nou mă atacați pentru un protocol de colaborare cu Primăria Orașului Cîmpeni semnat în numele asociației sportive pe care o reprezint? Nu vă este rușine cu ceea ce faceți? Sau vă este rușine că nu ați făcut?

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Opriți-vă! Tot spuneți că vreți acasă la Cîmpeni și doriți ca orașul nostru să fie unul european, dar când alții fac ceva ca în Europa, voi atacați și tot voi vă dați like.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Vă invit să discutăm ca oamenii civilizați despre planurile de viitor pe care le aveți, să le puneți pe masă electoratului împreună cu realizările voastre din 20 de ani de politică activă, ca să poata vedea Câmpănarii ce este mai bine pentru viitorul orașului.

Oameni buni, opriți-vă! Câmpănarii nu merită o astfel de mizerie! Voi știți numai să alimentați ura și să scindați populația orașului în pro sau contra.

Nu ați înțeles că acum noi USR-PLUS reprezentăm adevărata alternativă a cetățeanului de a vă îndepărta pe toți.

Alberto Zanchettin
USR PLUS – Campeni