Rămâi conectat

Actualitate

Dovadă de SPIRIT CIVIC, la Alba Iulia: O femeie a găsit un portmoneu cu bani pe o bancă în parc și l-a predat poliției

Ziarul Unirea

Publicat

în

O femeie din Alba Iulia a predat poliţiei un portmoneu în care erau bani, acte de identitate, documente şi carduri, ce l-a găsit pe o bancă din parc. Poliţiştii îi adresează, în mod public, felicitări, pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2017,  la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie în vârstă de 40 ani, din Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 73 de lei, mai multe carduri bancare, documente de identitate şi alte acte, despre care a declarat că l-a găsit pe o bancă din parcul de pe strada IC Bărianu.

Poliţiştii au identificat persoana ce şi-a pierdut portmoneul şi i l-au restituit, iar pe doamna, care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, au felicitat-o.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea