Rămâi conectat

Actualitate

Dovadă de SPIRIT CIVIC, la Alba Iulia: O femeie a găsit un portmoneu cu bani pe o bancă în parc și l-a predat poliției

Ziarul Unirea

Publicat

în

O femeie din Alba Iulia a predat poliţiei un portmoneu în care erau bani, acte de identitate, documente şi carduri, ce l-a găsit pe o bancă din parc. Poliţiştii îi adresează, în mod public, felicitări, pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2017,  la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie în vârstă de 40 ani, din Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 73 de lei, mai multe carduri bancare, documente de identitate şi alte acte, despre care a declarat că l-a găsit pe o bancă din parcul de pe strada IC Bărianu.

Poliţiştii au identificat persoana ce şi-a pierdut portmoneul şi i l-au restituit, iar pe doamna, care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, au felicitat-o.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O nouă AMENDĂ pentru șoferii români: Ce NU au voie sa facă când iasă la iarbă verde sau la pescuit. Sancțiuni între 6.000 și 10.000 de lei și reținerea permisului

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă AMENDĂ pentru șoferii români: Ce NU au voie sa facă când iasă la iarbă verde sau la pescuit. Sancțiuni între 6.000 și 10.000 de lei și reținerea permisului Șoferii români sunt pasibili de o nouă amendă dacă nu respectă o noua regulă care se aplică mai ales celor care folosesc autovehiculele în natură, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea