Două transferuri pentru liderul Șurianu Sebeș: Cutean și Osogo (Transalpina Șugag) | Cotoară (CS Ocna Mureș) va ajunge în „Arini”… în vară

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Șurianu Sebeș, liderul Ligii a IV-a a bifat două achiziții importante, înregimentându-i pe fundașul Darius Cutean și atacantul Edwin Osogo, ambii evoluând în turul campionatului la Transalpina Șugag. De asemena, echipa din „Arini” a obținut semnătura mijlocașului Gabriel Cotoară, aflat în litigiu cu CS Ocna Mureș, jucător ce va ajune în „Arini” în vară.

Pe Osogo nu-l știu foarte bine dar cred că este o soluție în ofensivă. Cutean este un băiat de caracter, pe care l-am dorit de un an de zile. Cred că am reuși două achiziții inspirate. Pentru Cotoară am vorbit cu oficialii de la CS Ocna Mureș, dar mi s-a transmis că nu va primi dezlegarea în acest moment”, a comentat președintele Daniel Popa.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Kenyanul Osogo este primul stranier al echipei din Sebeș, acesta mai evoluând în Alba la Euro Șpring

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În sezonul de primăvară, Șurianu a debutat cu o victorie netă la Teiuș în Cupa României, scor 4-0, în prima etapă a returului fiind meci intern cu Viitorul Sîntimbru.

Șurianu Sebeș a fost părăsită de 9 jucători, plecați împreună cu antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă, alături de finanțatorul Armando Popescu la divizionara terță Performanța Ighiu.

Campania de achiziții a primei clasate îi mai cuprinde pe Mirca (Sportul Petrești), S. Fulea (Metaloglobus), A. Fulea (Industria Galda), B. Găldean și juniorul Tocu.

Dan HENEGAR