Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Două localuri din Alba, amendate și închise pentru 15 zile de jandarmi: Au permis accesul fără certificat Covid

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două localuri din Alba, amendate și închise pentru 15 zile de jandarmi: Au permis accesul fără certificat Covid

În perioada 11- 13.02.2022 efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu“ Alba, au executat controale în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

dariusandrei.ro

Astfel au fost controlate mai multe societăți de pe raza județului, două dintre acestea fiind sancționate contravențional cu câte o mie, respectiv două mii de lei pentru că au permis accesul în incintă unor persoane care nu dețineau certificat digital, respectiv au încălcat programul de funcționare. De asemenea, în cazul amândurora a fost aplicată și măsura complementară de suspendare a activității pentru cincisprezece zile, acestea fiind la a doua abatere în ultimele cincisprezece zile.

În context pandemic, în perioada menționată s-au aplicat cincizeci și șapte de sancțiuni contravenționale însumând valoarea de șapte mii de lei. Menționăm faptul că aceste controale vor continua și în perioada următoare și recomandăm cetățenilor să respecte normele legale în vigoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea