Rămâi conectat

Societate

Două eleve de la Şcoala Stremţ au obţinut nota 10.00

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Unităţile de învăţământ din judeţ au afişat rezultatele evaluării naţionale susţinută de absolvenţii de gimnaziu, reacţia lor fiind diferită, în funcţie de nota obţinută. Cei care au primit note care să le permită apoi înscrierea la liceul dorit au sărit în sus de bucurie, iar elevii care au înregistrat un eşec au plecat cu capul în pământ. Elevii fericiţi ş-au anunţat imediat părinţii, prietenii şi cunoscuţii prin telefon despre succesul repurtat, iar colegii, despre notele pe care le-au obţinut aceştia.
În judeţul Alba, peste 3.700 de elevi au dat probele la limba română şi matematică, iar sub 100, şi la limba maternă. Potrivit inspectorului şcolar Dan Cherecheş, un singur elev din Câmpeni a fost eliminat, două eleve de la Şcoala Stremţ au obţinut nota 10.00 la ambele probe, iar 730 de elevi au medii sub 5.00.
Conform metodologiei de admitere în învăţământul liceal de stat, absolvenţii şi părinţii acestora vor completa fişele de opţiuni, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a, în perioada 29 iunie – 5 iulie, iar prima etapă de repartizare computerizată va avea loc în 12 iulie, rezultatele urmând să fie afişate în 13 iulie.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Ce tratamente se fac în perioada de înflorire a pomilor fructiferi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce tratamente se fac în perioada de înflorire a pomilor fructiferi Aprilie este de obicei luna în care avem atât perioada de înflorire a pomilor fructiferi, cât și scuturarea acestora. Tratamentele la pomi trebuie atent gândite pentru ca stropirea să se facă în cele mai bune condiții și, astfel, să aibă efect. Cum între înflorire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea