Rămâi conectat

Societate

Două eleve de la Şcoala Stremţ au obţinut nota 10.00

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unităţile de învăţământ din judeţ au afişat rezultatele evaluării naţionale susţinută de absolvenţii de gimnaziu, reacţia lor fiind diferită, în funcţie de nota obţinută. Cei care au primit note care să le permită apoi înscrierea la liceul dorit au sărit în sus de bucurie, iar elevii care au înregistrat un eşec au plecat cu capul în pământ. Elevii fericiţi ş-au anunţat imediat părinţii, prietenii şi cunoscuţii prin telefon despre succesul repurtat, iar colegii, despre notele pe care le-au obţinut aceştia.
În judeţul Alba, peste 3.700 de elevi au dat probele la limba română şi matematică, iar sub 100, şi la limba maternă. Potrivit inspectorului şcolar Dan Cherecheş, un singur elev din Câmpeni a fost eliminat, două eleve de la Şcoala Stremţ au obţinut nota 10.00 la ambele probe, iar 730 de elevi au medii sub 5.00.
Conform metodologiei de admitere în învăţământul liceal de stat, absolvenţii şi părinţii acestora vor completa fişele de opţiuni, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a, în perioada 29 iunie – 5 iulie, iar prima etapă de repartizare computerizată va avea loc în 12 iulie, rezultatele urmând să fie afişate în 13 iulie.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea