Rămâi conectat

Actualitate

Dosare penale pentru un conducător auto fără permis și cumnatul său care i-a încredințat mașina cu bună știință

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, în jurul orelor 13.00, poliţiştii rutieri din Sebeş l-au depistat pe strada Lucian Blaga din municipiu, pe R.A.C., de 39 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul i-a fost încredinţat bărbatului de către o rudă a sa, aceasta cunoscând faptul că R.A.C. nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii au întocmit faţă de conducătorul auto acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis iar faţă de D.C.E., de 38 de ani, din Sibiu, persoana care i-a încredinţat autoturismul, au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea