Rămâi conectat

Curier Județean

Dosare penale pentru trei bărbaţi din Alba. Au fost depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără a poseda permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei bărbaţi din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi conducând fie sub influenţa băuturilor alcoolice, fie conducând autoturisme fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 09.03.2017, în jurul orelor 19.35, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat, pe un bărbat de 38 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Vinerea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 09.03.2017, în jurul orelor 19.20, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

În aceeaşi zi, în jurul orelor 19:30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 58 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea