Dosar penal pentru un bărbat din Hopârta: A condus fără permis, a distrus un gard, iar apoi a plecat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La data de 9 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Aiud – Postul de Poliţie Hopârta s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că în data de 07.11.2016 în jurul orelor 20.30, pe strada principală din satul Silivas, comuna  Hopârta, jud. Alba, C.A., de 48 de ani din aceeasi localitate, a scăpat de sub control autoturismul si a acroşat gardul unei locuinte, distrugându-l.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul a părăsit locul evenimentului, parcând autoturismul în curtea unui imobil pe care îl deţine în comuna Hopârta, jud. Alba şi că nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419