Dosar penal pentru un bărbat din Alba care a tăiat ilegal arbori. 13 metri cubi de material lemnos, confiscați de polițiști

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

13 metri cubi de material lemnos, au fost confiscaţi de poliţiştii din Baia de Arieş, în urma unui control în teren. Faţă de bărbatul care a tăiat ilegal mai mulţi arbori, a fost întocmit dosar penal. 

La data de 12.04.2016, poliţiştii din Baia de Arieş, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua, au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale de arbori, pe raza localităţii Lunca Arieşului, comuna Poşaga.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cu ocazia acestei acţiuni, la marginea Drumului Naţional 75, au fost găsiţi, depozitaţi, 22 de bușteni, de esenţă gorun, care nu a aveau aplicată marcă silvică.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 04–10.04.2016, B.C.I., de 42 de ani, din comuna Poșaga, a tăiat arborii, fără drept, dintr-o pădure ce face parte din fondul forestier naţional, situată pe raza comunei Poșaga.

Cei 13,8 metri cubi de material lemnos au fost indisponibilizaţi, în vederea confiscării, iar faţă de B.C.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419